Pro-age concept

“Pro-Age betekent met de leeftijd meegaan. Mijn doel is niet om iemand van 45 eruit te laten zien als 25. Je fris en stralend voelen, en er ook zo uitzien, is niet afhankelijk van je leeftijd. Dat heeft te maken met het teruggeven van wat de tijd heeft weggenomen: de zachte vloeiende contouren en een frisse en gezonde uitstraling.Elk gezicht is uniek. Daarom is alles wat ik doe maatwerk, gebaseerd op de individuele anatomie. Wat mooi was en is, plaats ik opnieuw op de voorgrond. Op die manier breng ik het gezicht in balans zodat u er weer energiek, stralend en uitgerust uitziet.”

Pro-Age Concept-botox-fillers-afhangende-mondhoeken-hamsterwangen-wallen-Gooi-Bussum

Naarmate we ouder worden, veranderen alle structuren van het gezicht. De huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Het gezichtsvet neemt in volume af en zakt door de zwaartekracht naar beneden. Gezichtsspieren worden korter en de gezichtsbotten slinken, de kaak verliest een aantal centimeters en de jukbeenderen worden vlakker. Daarnaast wordt de oogkas wijder en het voorhoofd vlakker. Als gevolg hiervan ontstaan wallen onder de ogen, ingevallen wangen, rimpels en een verouderde, vermoeide en minder sympathieke uitstraling. U ziet er ineens ouder uit dan u zich voelt. Op grond van deze recente wetenschappelijke kennis heeft dokter Olga Liplavk het unieke Pro-Age Concept ontwikkeld met als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen. Dankzij het Pro-Age Concept straalt uw gezicht weer uit wie u bent en hoe u zich voelt!

Wat betekent Pro-Age?

Pro-Age betekent letterlijk “met de tijd mee”. Het Pro-Age concept van dokter Olga Liplavk biedt u de mogelijkheid om er op iedere leeftijd op uw voordeligst uit te zien door uw uitstraling te optimaliseren.

Hoe werkt Pro-Age?

Voorafgaand aan elke behandeling maakt cosmetisch arts Olga Liplavk een nauwkeurige anatomische analyse van het gezicht. Tijdens deze analyse wordt de oorzaak van de klacht (bijvoorbeeld een vermoeide uitstraling) vastgesteld. Dit is essentieel voor het behalen van een gewenst en vooral natuurlijk resultaat. Uit recent wetenschappelijk onderzoek is naar voren gekomen dat bij vrouwen vanaf het 35ste levensjaar de gezichtsbotten krimpen. Bij mannen gebeurt dit na het 45ste levensjaar. Met deze kennis kan de oorzaak van de meest voorkomende klachten (bijvoorbeeld wallen onder de ogen en rimpels) effectief en doelgericht behandeld worden. Door onder meer de afname van het volume op strategische plekken te herstellen, wordt een natuurlijk en doeltreffend resultaat behaald.

Inside Out Facial Treatment

De Inside Out Facial Treatment van de Mozart Kliniek is gebaseerd op wetenschap en veiligheid. Op basis van de eerder uitgevoerde analyse van het gezicht wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dokter Olga Liplavk bespreekt dit behandelplan uitvoerig met u en geeft tijdens dit gesprek antwoord op al uw vragen zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Overtrainde en overspannen spieren, die ervoor zorgen dat fronsrimpels ontstaan en de mondhoeken naar beneden hangen, worden behandeld met Botox. De fundering van het gezicht wordt hersteld met tijdelijke injectables of fillers op basis van hyaluronzuur. Zo krijgen de jukbeenderen, wangen en de kaaklijn hun verloren volume en vorm weer terug. Hyaluronzuur is het belangrijkste bestanddeel van de huid. Het zorgt voor de elasticiteit, soepelheid en vochtigheid van de huid. Hyaluronzuur is een geschikte, veilige en volledig afbreekbare filler. Door een gezichtsanalyse en een persoonlijk behandelplan krijgt iedere cliënt 100% maatwerk.

WOW effect

Onze cliënten willen er graag weer goed, vitaal en energiek uitzien: ze willen weer stralen. Daarbij past de resultaatgerichte Pro-Age aanpak. Dit herstelt immers de natuurlijke balans in het gezicht. Niet iedere rimpel is storend. Sommige rimpels geven het gezicht juist karakter en een unieke uitstraling. Dokter Olga Liplavk kijkt naar het totaalplaatje en behandelt strategisch alleen de echt storende, negatieve elementen met behoud van de identiteit van het gezicht. Dokter Liplavk staat achter elke behandeling en gaat bij elke cliënt voor een regelrecht WOW effect.

Translate »