Drs. Olga Liplavk in het programma EenVandaag op NPO1

5 juni 2018: Dokter Olga Liplavk heeft een duidelijk standpunt ten opzichte van jongeren en cosmetische ingrepen. Zij is te zien in de televisie uitzending van EenVandaag op NPO1. Klik hieronder voor de hele uitzending.

 

 

Drs. Olga Liplavk in ‘De Kwestie’

16 juni 2018:Dokter Olga Liplavk was zaterdag 16 juni jl. te zien in ‘De Kwestie’ van de Telegraaf. Het CDA wil de minimumleeftijd voor cosmetische operaties verhogen van 18 naar 21 jaar. De meningen hierover zijn verdeeld. “Ik vind 21 zelfs nog aan de voorzichtige kant” zegt Olga Liplavk. Bekijk hier de hele uitzending, en lees het artikel in de Telegraaf hieronder!

 

 

Volkskrant journalist Bahram Sadeghi op bezoek bij de Mozart Kliniek.

12 september 2017: Bahram Sadeghi, journalist bij de Volkskrant, onderzoekt wat 50 worden betekent voor een man. Hij bezoekt daarvoor onder andere de Mozart Kliniek en praat met Drs. Liplavk.

 

Dokter Olga Liplavk te zien in SBS 6 programma Business+

2 september 2017: Drs. Olga Liplavk was te zien in het SBS 6 programma Business+. Zij vertelde onder andere over de Pro-Age benadering. De nieuwe trend die, in tegenstelling tot ‘anti-age’ juist letterlijk met de leeftijd meegaat, waardoor het resultaat altijd natuurlijk blijft en 100% maatwerk is.

Meer over het Pro-Age Concept

 

Tanja Jess interviewt dokter Olga Liplavk

30 mei 2017: Tanja Jess maakte een vlog over injectables en jongeren en interviewde hiervoor onze dokter Olga Liplavk.

 

Dokter Olga Liplavk te gast bij Dit is de Dag

Dokter  Olga Liplavk was op 11 mei 2017 te gast in Radio 1 programma Dit is de Dag over de stijging van het aantal jongeren die cosmetische ingrepen ondergaan en haar zorgen hierover.

“Kinderen willen lippen en billen als Kim Kardashian” Bekijk en luister de uitzending hier terug

 

Steeds meer jongeren aan de botox en fillers

Telegraaf 11 mei 2017: Bijna tweederde van de mensen die het afgelopen jaar plastische of cosmetische ingrepen ondergingen, was onder de dertig jaar. Jongeren die aan hun uiterlijk laten sleutelen, doen dat het liefst met Botox en fillers. Dokter Olga Liplavk signaleert deze trend en maakt zich zorgen.

Lees verder

 

Interview van dokter Olga Liplavk in het blad Gooisch, november 2016

mozartkliniek_preview

 

Interview van dokter Olga Liplavk voor beautyjournaal.nl, 16 februari 2016 Lees het artikel: “Princess: de psychologische impact van injectables”


Interview van dokter Olga Liplavk in het blad Gooisch, augustus 2015
Gooisch_mozart_kliniek_ artikel-2


 

De tv-uitzending van Mozart Kliniek in RTL LifestyleXperience

Mozart Kliniek in de uitzending van RTL4

PERSBERICHT 4 december 2014, Naarden 65-PLUSSERS ONTDEKKEN BOTOX De Mozart Kliniek constateert een nieuwe trend onder de ouderen in ons land: Steeds meer 65plussers bezoeken cosmetische klinieken. Volgens drs. Olga Liplavk, cosmetisch arts bij de Mozart Kliniek, is het aantal mannen en vrouwen, tussen de 65 en 90 jaar, die de Mozart Kliniek hebben bezocht significant toegenomen (een toename van 22,5% in 2014 ten opzichte van 2013). ProAge-botox-voor-ouderen-65-fillers-afhangende-mondhoeken-Gooi-Bussum OUDEREN VOELEN ZICH NIET BEJAARD Drs. Olga Liplavk verklaart deze trend door de toenemende levensverwachting en levenskwaliteit van de bevolking. “Wij leven steeds langer en blijven ook langer gezond en actief. Een gemiddelde man of vrouw van 65 voelt zich fit, gaat op vakantie en is te vinden op de golfbaan of in de sportschool. Daar hoort een gezonde en vitale uitstraling bij. Het gaat niet meer om een rimpelloos gezicht maar om een uitstraling die past bij de levensstijl van ouderen. Je ziet duidelijk een verschuiving van anti-age naar pro-age.” PRO-AGE, MET DE LEEFTIJD MEE De levensverwachting stijgt en de bevolking vergrijst, meer dan 16% van de Nederlandse bevolking is 65+ en deze groep is vitaal en actief. Het schoonheidsideaal is hiermee ook aan verandering onderhevig. Olga Liplavk: “Het idee dat oudere mensen de boot hebben gemist qua schoonheid is niet meer van nu. Het doel op deze leeftijd is ook niet het creëren van een gezicht dat er 20 jaar jonger uitziet. De behandelingen zijn puur gericht op een frisser, vitaler uiterlijk.”


Mozart-Kliniek-Editie-NL-2014-botox-voor-ouderen-cosmetisch-arts-Olga-Liplavk-Gooi-Bussum

 Cosmetisch-arts-Olga-Liplavk-ProAge-Gooi-Bussum

 


 

Mozart Kliniek, Hilversum, 22 oktober 2013. Beter toezicht nodig op cosmetische ingrepen.’ Minister Edith Schippers van Volksgezondheid wil de cosmetische industrie scherper in de gaten houden. Alleen bevoegde artsen met de juiste opleiding mogen van de minister rimpelvullers injecteren. De Mozart Kliniek steunt minister Schippers. ‘Alleen een vakkundig, goed opgeleide cosmetisch arts, mag mensen behandelen met injectables’, stelt dokter Olga Liplavk. ‘De Mozart Kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Deze vereniging hanteert strenge eisen voor veiligheid en kwaliteit van de cosmetische zorg. Als cosmetisch artsen aangesloten zijn bij de NVCG kun je ervan uitgaan dat zij aan de eisen voldoen.’ De Mozart Kliniek hecht grote waarde aan de veiligheid van de ingrepen, een zorgvuldige aanpak en specialistische kennis op het gebied van de cosmetische geneeskunde. ‘Daarom gebruiken wij in de Mozart Kliniek uitsluitend volledig afbreekbare producten’, stelt Liplavk. ‘Die producten zijn voorzien van het FDA en/of een CE keurmerk.’ Alle producten, zoals Botox en Hyaluronzuren, zijn wetenschappelijk getest en de veiligheid en afbreekbaarheid zijn 100% bewezen. ‘ Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via e-mail op info@mozartkliniek.nl en telefonisch op 035-820 04 42. Op 10 september geeft dokter Liplavk een lezing over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van esthetische geneeskunde in het Centrum Oosterwal.  

 


 

    Olga-Liplavk-Centrum-Oosterwal

Gooisch-als-lifestyle-Gooi-Bussum

Olga-Liplavk-Gooisch-als-lifestyle

 

pro-age-Gooisch-als-lifestyle


mooie volle lippen met fillers

ACTIE! Lippen opvullen, maak gebruik van de kortingsbon t.w.v. €50,- op behandeling met Stylage!


“EEN BIJZONDER CADEAU VOOR JE PARTNER”

HILVERSUM – Met de feestdagen in aantocht krijgt de Mozart Kliniek steeds vaker de vraag of zij ook cadeaubonnen hebben voor cosmetische behandelingen. ‘En het zijn dit keer niet alleen mannen die hun vrouw een bijzonder cadeau willen geven’, vertelt cosmetisch arts Olga Liplavk. ‘Veel vrouwen gunnen ook hun partner een frissere uitstraling.’ Met een fronsrimpel of als je mondhoeken door overtrainde spieren naar beneden staan, denken mensen al snel dat je moe, boos of chagrijnig bent. ‘Je bent vrolijk, sociaal en gezellig. Maar dat straal je niet uit’, stelt Liplavk. ‘Botox lift de wenkbrauwen en zorgt voor een meer open blik. En een klein prikje Botox aan de zijkant van de mond kan de mondhoek opwippen waardoor je er weer net zo goed uitziet als je je voelt. Wij zorgen dat je uiterlijk weer in overeenstemming is met je innerlijk.’ Marcel (47 jaar) is een goed voorbeeld van wat een cosmetisch behandeling voor je kan doen. ‘Hij is een energieke man met een drukke baan, een leuk gezin en veel hobby’s. Fysiek gezien is hij in topconditie. En toch vragen mensen hem regelmatig of hij wel voldoende slaapt. “Je ziet er zo moe uit”, zeggen ze dan. Of, misschien nog wel erger, mensen ontwijken hem omdat hij er met zijn fronsrimpel behalve moe ook wel een beetje boos uitziet.’ fillers-botox-voor-mannen-Gooi-Bussum1 Onlangs nam Marcel contact op met de Mozart Kliniek. ‘Mijn vrouw is al jaren een tevreden klant van dokter Liplavk. Zij ziet er niet 20 jaar jonger uit dan ze is, maar wel frisser en vitaler. En dat wilde ik ook. Dokter Liplavk heeft mij eerst onderzocht en daarna heel duidelijk uitgelegd wat de oorzaak is van mijn vermoeide uiterlijk en wat de mogelijkheden zijn om daar iets aan te doen. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Inside Out Facial Treatment, een concept dat dokter Liplavk zelf heeft ontwikkeld. Daarbij wordt het gezicht van binnenuit hersteld.’ Inmiddels ziet Marcel er, net als zijn vrouw, weer gezond en stralend uit. ‘Ik zie er weer uit zoals ik me voel. En dat is een fantastisch gevoel. Een gevoel dat ik iedereen, vrouwen én mannen, van harte gun. Injectables zijn echt niet alleen voor vrouwen. Ook mannen zullen merken dat dit een enorm positief effect op je leven kan hebben. Ik kan het iedereen aanraden.’  


Pro-Age Concept Dokter Olga Liplavk heeft, op basis van wetenschappelijk onderzoek, het unieke Pro-Age Concept ontwikkeld. Onderdeel van het Pro-Age Concept is de Inside Out Facial Treatment. Deze behandelmethode zorgt dat je uiterlijk weer in overeenstemming is met je persoonlijkheid en hoe je je voelt. Je straalt weer! Lees meer
De Mozart Kliniek werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen veilige tijdelijke fillers. Injectable behandelingen worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd.  

 

Beoordeel zelf wat Mozart Kliniek voor u kan betekenen en boek een vrijblijvend consult.

button-consult-mei14.png

 

Translate »